Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Κουνούπια Λατρεύουν το Αλκοόλ – Smart Chemistry

Καλοκαιράκι… Η καλύτερη εποχή του χρόνου… θα μπορούσε να είναι… αν δεν υπήρχε η κλιματική αλλαγή (πλέον μια χαρά το περνάμε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα) και… αν δεν υπήρχαν οι φτερωτοί blood suckers, AKA ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!

Ρε εσείς κουνούπια μου, μας έχετε ταράξει! Τι φάση; Τι θέλετε από τη ζωή μας; Ναι, ξέρω, το αίμα μας! Αλλά πώς καταλαβαίνετε ότι έχουμε αίμα; Κάτι άλλο τα προσελκύει πάνω μας… Τι είναι αυτό; Επίσης, γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι κινούμενα εντομοαπωθητικά;

Απαντήσεις σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις και ακόμα περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο βίντεο της Smart Chemistry που έχεις μπροστά σου, αγαπητό μου στοιχείο! Ελπίζω να σου αρέσει!

Καλό Καλοκαίρι με Χημεία, Αλητεία και Αξιοπρέπεια!
Δημήτρης.

Κείμενο
Κώστας Παππάς

————————————————-

– PATREON / YouTube –
Αν σου άρεσε το βίντεο, μπορείς να κεράσεις ένα καλοκαιρινό ουζάκι στην παραλία και να στηρίξεις το κανάλι μέσω Patreon και YouTube. Με μια πολύ μικρή συνδρομή αποκτάς πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό για τους/τις υποστηρικτές/υποστηρίκτριες κάθε μήνα! Βίντεο, υλικό από τα γυρίσματα, φωτογραφίες, άρθρα, δωράκια και πολλά άλλα!

Επιπλέον, αν είσαι μαθητής ή μαθήτρια, αλλά και καθηγητής καθηγήτρια Χημείας, παρέχονται θεωρητικά βοηθήματα στη Χημεία όλων των τάξεων του Λυκείου και του Γυμνασίου!

Διάβασε όλες τις πληροφορίες στα παρακάτω λινκ:
https://www.patreon.com/smartchemistry
https://www.youtube.com/channel/UCz53e-ZYQXb91S_UuRRvWWA/join

——————————————
Επίσημη Ιστοσελίδα

Αρχική


——————————————

Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Instagram: https://www.instagram.com/smartchemistry.gr
Facebook: https://www.facebook.com/smartchemistrygr
TikTok: https://www.tiktok.com/smartchemistry.gr

//
0 εμφανίσεις