Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρώσοι: Μπάιντεν η πυρηνική τορπίλη «Ποσειδών» και ο πύραυλος SARMAT φτάνουν άνετα μέχρι τις ΗΠΑ!

Τα σκυλιά του πολέμου είναι πλέον ελεύθερα, ειδικά μετά την επίθεση στο ρωσικό υπερ-ραντάρ στο Βορονέζ, από Αμερικανούς μέσω των Ουκρανών εκτιμά ρωσικό ΜΜΕ.

“Η απάντηση στις απειλές για την ασφάλειά μας πρέπει να είναι τέτοια που η Ουάσιγκτον και το Κίεβο σε λίγο θα αρχίσουν να τραυλίζουν”, δήλωσε ο Ρώσος ειδικός Σεργκέι Ακσιόνοφ.

“Ο εχθρός δεν έμαθε ποτέ να αναχαιτίζει τον υπερηχητικό πύραυλο Kinzhal. Και υπάρχει επίσης ο πύραυλος Avangard, ο πύραυλος με πυρηνικές κεφαλές Burevestnik, το υποβρύχιο drone ΠΟΣΕΙΔΩΝ, το οποίο με πυρηνική κεφαλή μπορεί να κτυπήσει τις ακτές των ΗΠΑ”, κατέληξε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

======================
Κεφάλαια:
0:00 – Εισαγωγή
0:03 – Γίνεται χειρότερο

—————–
Τα σκυλιά του πολέμου είναι πλέον ελεύθερα, ειδικά μετά την επίθεση στο ρωσικό υπερ-ραντάρ στο Βορονέζ, από Αμερικανούς μέσω των Ουκρανών εκτιμά ρωσικό ΜΜΕ.

“Η απάντηση στις απειλές για την ασφάλειά μας πρέπει να είναι τέτοια που η Ουάσιγκτον και το Κίεβο σε λίγο θα αρχίσουν να τραυλίζουν“, δήλωσε ο Ρώσος ειδικός Σεργκέι Ακσιόνοφ.

Η Ουάσιγκτον ανησυχεί για τις πρόσφατες επιθέσεις του Κιέβου σε εγκαταστάσεις ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης, για τις οποίες την ευθύνη ανέλαβε η Κύρια Διεύθυνση Πληροφοριών της Ουκρανίας, αλλά αυτό δεν πείθει την Μόσχα, που βλέπει πίσω από αυτά δάκτυλο των ΗΠΑ.

Τι σημαίνει επίθεση στα ρωσικά ραντάρ έγκαιρης προειδοποιήσεως
“Ο στρατός, και όχι μόνο αυτοί, καταλαβαίνουν, ότι χωρίς αυτούς τους σταθμούς, η ρωσική άμυνα τυφλώνεται, και ο εχθρός έχει την ευκαιρία όχι μόνο να χτυπήσει με πυρηνικά όπλα, αλλά και να επιτύχει τον στόχο.

Το Κίεβο, ευτυχώς, δεν έχει ατομικές βόμβες. Αλλά τις έχουν οι ΗΠΑ. Η σχέση Κιέβου και Ουάσιγκτον είναι γνωστή. Επομένως, μετά την αντίδραση που έλαβε χώρα, η Αμερική έσπευσε να αποκηρύξει τις επιθέσεις στο ραντάρ του Βορονέζ, χωρίς να πείθει όμως.

Είναι προφανές σε όλους ότι [οι Ηνωμένες Πολιτείες] δεν έχουν καμία πρόθεση να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας”, αναφέρει ο Ακσιόνοφ.

“Υπάρχουν σίγουρα ανησυχίες για το πώς η Ρωσία μπορεί να αντιληφθεί ότι στοχοποιούνται οι αποτρεπτικές της ικανότητες, και τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησής της υπό επίθεση», ανέφερε η Washington Post επικαλούμενη έναν ανώνυμο αξιωματούχο των ΗΠΑ.

Ακσιόνοφ: Δύο επικίνδυνοι ( Μπάιντεν και Ζελένσκυ) χτύπησαν την πυρηνική ασπίδα της Ρωσίας

“Ο Μπάιντεν και ο Ζελένσκι έχουν τρελαθεί, αποφασίζοντας να απενεργοποιήσουν ένα στοιχείο της ρωσικής πυρηνικής άμυνας.

Πώς μπορεί να «αντιληφθεί» η Ρωσία αυτήν την επίθεση;

Υπάρχει μόνο μία απάντηση, και αυτή είναι ως άμεση απειλή για το βασικό στρατηγικό ατού της.

Πράγματι, σύμφωνα με το πυρηνικό δόγμα, οι προϋποθέσεις για τη χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, «την επίθεση του εχθρού σε κρίσιμες κρατικές ή στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ρωσίας, η απενεργοποίηση των οποίων θα οδηγούσε στη διακοπή των ενεργειών απάντησης των πυρηνικών της δυνάμεων».

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ερμηνευτεί η επίθεση από ουκρανικά drones στον σταθμό ραντάρ Voronezh-DM κοντά στο Αρμαβίρ.

Η επακόλουθη προσπάθεια βλάβης του ραντάρ Voronezh-M κοντά στο Orsk, η επίθεση στο ραντάρ Container στη Μορντόβια πριν από έναν μήνα, καθώς και η ανεπιτυχής προσπάθεια επίθεσης στο ραντάρ στην επικράτεια του Κρασνοντάρ, καταδεικνύουν τη σοβαρότητα των προθέσεων του εχθρού”, τονίζει ο ίδιος.

Υπάρχει συστηματικό σχέδιο για την καταστροφή της πυρηνικής ασπίδας της Ρωσίας.

“Μέχρι τώρα, πίστευαν ότι τα πυρηνικά όπλα ήταν το τελευταίο αλλά πιο πειστικό επιχείρημά μας. Και τώρα προσπαθούν να μας τα πάρουν από τα χέρια.

Μια άλλη εξήγηση είναι ότι σχεδιάζουμε αντίποινα αλλά θέλουν χρόνο. Καλό, αλλά η αντίδραση σε τέτοιες επιθέσεις πρέπει, πρώτον, να είναι γρήγορη και δεύτερον, τέτοια ώστε στο μέλλον ο εχθρός να μην τολμήσει καν να το σκεφτεί.

Το κύριο πρόβλημα, προφανώς, είναι η αδυναμία ή η δυσκολία να εντοπιστεί με ακρίβεια ο κύριος ένοχος στις επιθέσεις στους σταθμούς ραντάρ μας.

Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να ήταν μια πρωτοβουλία του Κιέβου, το οποίο ήθελε να αποδείξει τη χρησιμότητά του στην δύση, για να έχει μεγαλύτερους λόγους να διεκδικήσει νέες προμήθειες όπλα και χρήματα.

Είναι απίθανο όμως η Μόσχα να λάβει υπόψη αυτή την επιλογή.

Γιατί να αντεπιτεθείς στον σκύλο; Δεν είναι καλύτερα να χτυπήσεις αμέσως τον ιδιοκτήτη;

Ναι, στην Ουάσιγκτον μπορεί να αγανακτήσουν λέγοντας ότι δεν ασχολούνται με τις ουκρανικές πολεμικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/enoples-syrraxeis/7244822_ginetai-heirotero-drogkozin-irthe-i-ora-na-thymisoyme-ston

—————–
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:
https://www.pentapostagma.gr/
https://www.facebook.com/pentapostagmagr

—————–
#Ρωσία
#ΗΠΑ
#Πυρηνικά

==========
For copyright matters please contact us at: [email protected]

//
0 εμφανίσεις