Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πυρ και μανία η Αθανασοπούλου για την αθώωση του Κωστόπουλου στο πρωινό του ΑΝΤ1 Ελληνική – Mr Xristos

Πυρ και μανία η Έλενα Αθανασοπούλου μετά την αθώωση του Κώστα Κωστόπουλου: «Σούργελα! Γραμμένους τους έχω»Γεμάτη οργή η ηθοποιός για την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου
«Πνιγμένη» από το δίκιο της εμφανίστηκε η Έλενα Αθανασοπούλου, λίγο μετά την αθώωση του Κώστα Κωστόπουλου για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της.Αρχική Gossip
Πυρ και μανία η Έλενα Αθανασοπούλου μετά την αθώωση του Κώστα Κωστόπουλου: «Σούργελα! Γραμμένους τους έχω» (video)
Γεμάτη οργή η ηθοποιός για την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου
12 Ιουνίου 2024 13:08
Πυρ και μανία η Έλενα Αθανασοπούλου μετά την αθώωση του Κώστα Κωστόπουλου: «Σούργελα! Γραμμένους τους έχω» (video)
Από Εύη Κουρίδου
«Πνιγμένη» από το δίκιο της εμφανίστηκε η Έλενα Αθανασοπούλου, λίγο μετά την αθώωση του Κώστα Κωστόπουλου για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της.

Την αντίδραση της ηθοποιού κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου», έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που έκρινε ομόφωνα αθώο τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από την ηθοποιό για βιασμό.Κατά την εκφώνηση της απόφασης, ακούστηκαν, από τη μία, χειροκροτήματα από το ακροατήριο, ενώ συγγενής της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος!», απευθυνόμενος προς την έδρα.

Η πρώτη αντίδραση της Έλενας Αθανασοπούλου για την αθώωση του Κώστα Κωστόπουλου
«Ηθικά είμαι δικαιωμένη, έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Είχα στοιχεία, ειπώθηκαν. Ήρθαν γυναίκες. Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο, έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει και τη δολοφόνησαν. Εγώ, ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεπέρασα τις φοβίες μου», ανέφερε η Έλενα Αθανασοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της δίκης.

«Κάποτε θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί», διεμήνυσε, από την πλευρά του, ο πατέρας της ηθοποιού, εμφανώς εξαγριωμένος από την απόφαση του δικαστηρίου, με την κόρη του να τον καλεί να σταματήσει και να την ακολουθήσει.

//
0 εμφανίσεις