Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια μέρα στη ζωή του πλουσιότερου “bodybuilder” στον κόσμο

Σας παρουσιάζουμε τον Τζε Γιονγκ Χα. Ο Νοτιοκορεάτης δεν ξεχωρίζει μόνο για τη μεγάλη μυϊκή του μάζα, αλλά και για τον εξωφρενικό και πολυτελή τρόπο ζωής του στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.
Ο ύψους 1,67 μ. Je Yong Ha αυτοαποκαλείται Κορεάτης Hulk και, με περίμετρο βραχίονα 56 εκατοστών, είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές πάλης στην Ασία.

Ο Je Yong Ha είναι επίσης ο κληρονόμος μιας κορεατικής εταιρείας καραόκε που λέγεται ότι αξίζει αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Κορεάτης Hulk κρατάει για τον εαυτό του το πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η περιουσία του, αλλά θέλει να δείχνει στο Instagram τον εαυτό του ως έναν υπερβολικό playboy. Συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιωτικού τζετ, γούνινων αμφιέσεων και ακριβών ρολογιών πολυτελείας.
Αλλά πώς ζει ο πλουσιότερος bodybuilder του κόσμου; Πώς περνάει τη μέρα του και σε τι ακριβώς ξοδεύει τα δισεκατομμύρια του; Θα απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις σήμερα, γιατί θα σας δείξουμε μια μέρα από τη ζωή του πλουσιότερου bodybuilder στον κόσμο. Μπορείτε να περιμένετε πολλή πολυτέλεια, επιδεικτική αυτοπροβολή και μια πολύ ιδιαίτερη φιλία με διασημότητες.