Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Μαριαλένα επιβεβαίωσε την… καλή σχέση της Δαλάκα με τον Ατζούν, έκανε την «πάπια» η Καινούργιου Ελληνική evangian

Αν θέλετε κάντε FOLLOW και εδώ: https://www.instagram.com/evan_gian/

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε την Τετάρτη 17-01-2024 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ την πρώτη εβδομάδα προβολής του, καθώς και για το παρασκήνιο πίσω από την συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα σε αυτό και φυσικά για όλα αυτά που ακούγονται για την σχέση της με τον παραγωγό του «Survivor 2024», Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Νομίζω ότι πλέον βγάζουν και λίγο τον πραγματικό τους χαρακτήρα και αυτό δεν μου αρέσει. Η Ασημίνα το είπε ξεκάθαρα ότι, εφόσον δεν με κρίνει πια ο κόσμος, θα κάνω ό,τι σας ενοχλεί τριπλά και τετραπλά. Δεν μου άρεσε αυτή η τοποθέτηση. Ανέκαθεν ήταν έντονος χαρακτήρας, τώρα έχει ξεφύγει λίγο», επισημαίνει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την συμπαίκτριά της στο «Survivor All Star».

«Δεν με ενόχλησε που μπήκε η Δαλάκα τέταρτη φορά. Από τη στιγμή που της έγινε η πρόταση από την παραγωγή, καλά έκανε και την αποδέχθηκε. Ενδεχομένως να θέλει να ολοκληρώσει κάτι που έχει αφήσει μισοτελειωμένο. Το ότι έχει καλές σχέσεις με τον Ατζούν το γνωρίζουμε όλοι», υπογραμμίζει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για το φετινό «Survivor 2024».

Οι παίκτες που μπήκαν στο «Survivor 2024» είναι οι:

ΔΙΑΣΗΜΟΙ: Μαρία Αντωνά, Χρήστος Βολικάκης, Νίκος Γκάνος, Σάββας Γκέντσογλου, Κατερίνα Δαλάκα, Κρίστη Καθαργιά, Αλέξης Παππάς, Παύλος Παπαδόπουλος, Όλγα Πηλιάκη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

ΜΑΧΗΤΕΣ: Μαριλίνα Βακονδίου, Άγγελος Γεωργουδάκης, Ανδριάνα Καγιά, Φάνης Μπολέτσης, Δώρα Νικολή, Γιάννης Περπατάρης, Σταμάτης Ταλαδιανός, Ιωάννα Τζαβέλα, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Rob James Seymour.

//
5 εμφανίσεις