Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκνευρισμός στο πρωινό του Λιάγκα με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο Ελληνική – Mr Xristos

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν – «Εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή»
Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, ξέσπασε, με αφορμή τις πανελλαδικές εξετάσεις που έδωσε ο δολοφόνος της κόρης του
Εξοργισμένος είναι ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, μετά τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων που έδωσε ο δολοφόνος της κόρης του, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φαίνεται ότι περνά στη Νομική και η Κέλλυ Χεινωπόρου εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση του Ντέιβιντ Κράουτς, για το Πρωινό.

«Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ@@@@ας. Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική. Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ@@@κας της έκλεψε τη ζωή», δήλωσε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν.«Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους», τόνισε ο κ. Κράουτς.

//
0 εμφανίσεις