Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιναμε ρεζίλι στο Μπάλο της Κρήτης με τους τουρίστες να βουτάνε στην θάλασσα Ελληνική – Mr Xristos

Κρήτη: στον Μπάλο – Βουτάνε μέχρι τον λαιμό από το πλοίο για να φτάσουν στην παραλία
Η πλωτή εξέδρα για την ομαλή αποβίβαση των επισκεπτών θα τοποθετηθεί τη Δευτέρα αλλά είναι άγνωστο ποιος έδωσε την άδεια έως τότε οι τουρίστες να ζουν στιγμές από την… απόβαση στη Νορμανδία
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες από τον Μπάλο στην Κρήτη όπου τουρίστες κατεβαίνουν από το πλοίο και μπαίνουν στο νερό μέχρι τον λαιμό προκειμένου να φτάσουν στην παραλία.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν, οι τουρίστες αναγκάζονται να βουτήξουν στο νερό προκειμένου να προσεγγίσουν την παραλία λόγω της απουσίας πλωτής εξέδρας που θα επέτρεπε την ομαλή επιβίβαση και αποβίβαση.

Ωστόσο, ενώ οι περισσότεροι είναι προετοιμασμένοι για να… βραχούν φορώντας ήδη τα μαγιό τους, για τους ηλικιωμένους ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος μιας και χρειάζονται βοήθεια. Την ίδια ώρα, όπως σημειώνουν τοπικά Μέσα, η κατασκευή της εξέδρας έχει υλοποιηθεί και η τοποθέτησή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Βέβαια είναι απορίας άξιο ποιος έδωσε την άδεια για την αποβίβαση των εκδρομέων σε στιλ… απόβαση στη Νορμανδία, καθώς είναι σαφές πως εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Οι οργανωτές των εκδρομών θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι να τοποθετηθεί η εξέδρα και να μην διακινδυνεύουν την ασφάλεια των εκδομέων που είναι και άγνωστο αν είχαν εκ των προτέρων ενημερωθεί πως θα ζούσαν σκηνές… στρατιωτικής επιχείρησης.

//
0 εμφανίσεις