Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βρίζουν την Δέσποινα Βανδή οι Τούρκοι Ελληνική – Mr Xristos

Βανδή: Το παρασκήνιο της ακύρωσης και το πρωτοσέλιδο: «Ελλάδα, μη δοκιμάζεις την υπομονή μας»
Με νέα δήλωσή της η Δέσποινα Βανδή στηρίζει για ακόμα μία φορά την απόφασή της να ακυρώσει την εμφάνισή της στη Σμύρνη της Τουρκίας για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Θα αποτελούσε προσβολή της ιστορικής μνήμης η εμφάνιση οποιουδήποτε καλλιτέχνη σε εκδήλωση με φόντο γιγαντοαφίσηας σημαίας του Κεμάλ Ατατούρκ.Πόσο μάλιστα με την επέτειο 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο» δήλωσε στο Mega η ταργουδίστρια η οποία με ανάρτησή της στο Instagram, ξεκαθάρισε για το περιστατικό ότι την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV (Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας) καθώς «μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο. Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή».

Να θυμίσουμε ότι η ακύρωση της συναυλίας της έγινε το ίδιο βράδυ της εμφάνισής της την περασμένη Τετάρτη (17/7) όταν στο sound check που ετοιμαζόταν να κάνει διαπίστωσε μαζί με τους συνεργάτες της πως όλο το βράδυ θα τραγουδούσε με φόντο μία τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και μία τουρκική σημαία.

Η ίδια ζήτησε να κατέβει η αφίσα του Ατατούρκ και στη θέση της να μπει η ελληνική σημαία, δίπλα στην τουρκική, κάτι που αρνήθηκαν οι διοργανωτές και έτσι η Δέσποινα Βανδή πήρε αστραπιαία την απόφαση να ακυρώσει τη συναυλία, ζητώντας συγγνώμη σε όλους όσοι είχαν σπεύσει να προμηθευτούν εισιτήρια για να την απολαύσουν.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε η Ελληνίδα τραγουδίστρια στο Mega:

//
0 εμφανίσεις