Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αιχμές Κουσουλού για τον Απόστολο Λύτρα στο OPEN Ελληνική – Mr Xristos

Κουσουλός για υπόθεση Απόστολου Λύτρα – «Εκείνη απάντησε “είχαμε διάφορες διαφωνίες, η σχέση μας δεν πήγαινε καλά…»
Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου για την υπόθεση που προκάλεσε σοκ
Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα.Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο. Ο γνωστός δικηγόρος ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της και σε δηλώσεις του μετά το περιστατικό ζήτησε δημόσια συγνώμη.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή Πρωϊνό Σουσού ο Πέτρος Κουσουλός παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ του για την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να μην προφυλακιστεί ο γνωστός ποινικολόγος.

«Πρέπει να πούμε ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να μην προφυλακιστεί ο Απόστολος Λύτρας ήταν η κατάθεση της συζύγου του η οποία κατέθεσε ότι δεν είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν ότι αυτό το περιστατικό ήταν το μοναδικό που συνέβη. Ενισχυτικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι κατέθεσε και η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα και η μεγαλύτερη κόρη του».

«Η κατάθεσή της είναι συγκλονιστική και η τελευταία ερώτηση της ανακρίτριας ήταν “σε παρελθόντα χρόνο έχεις πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Λύτρα;” Και εκείνη απαντάει “Όχι. Είχαμε διάφορες διαφωνίες και η σχέση μας δεν πήγαινε καλά, ήταν εκρηκτικός σαν χαρακτήρας αλλά δεν είχε χειροδικήσει εις βάρος μου».

//
0 εμφανίσεις