Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτοί οι νέοι αποκλείστηκαν σε ένα έρημο νησί. Αυτό που έκαναν ήταν απίστευτο…

#επιβίωση #απίστευτο

Είναι ίσως μια από τις πιο απίστευτες ιστορίες του 20ού αιώνα: τη δεκαετία του 1960, αυτοί οι 6 έφηβοι έμειναν αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό, εντελώς μόνοι και χωρίς πολλά μέσα, και έζησαν μια περιπέτεια που θα μπορούσε να είναι βγαλμενη μεσα από ταινία. Σε αυτό το βίντεο θέλουμε να σας διηγηθούμε την απίστευτη ιστορία τους, να σας δείξουμε πώς εγκλωβίστηκαν και τι έκαναν στη συνέχεια. Στο τέλος έχουμε επίσης περισσότερες ιστορίες επιβίωσης που όχι μόνο δείχνουν τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος αν το θέλει πολύ, αλλά και πώς είναι δυνατόν να επιβιώσει για αρκετές ημέρες στο βυθό της θάλασσας χωρίς να είναι σε καποιο υποβρύχιο ή να έχει καταδυτικό εξοπλισμό.

Η απίστευτη ιστορία των έξι εφήβων ξεκινά στο μικρό νησιωτικό σύμπλεγμα της Τόνγκα στον Ειρηνικό, όπου οι έξι φίλοι φοιτούσαν μαζί στο σχολείο το 1965. Οι έξι έφηβοι ήταν αχώριστοι τότε και πάντα αναζητούσαν νέα συναρπαστικά πράγματα για να κάνουν μαζί.
Για μια ξεχωριστή περιπέτεια, οι έξι τους έκλεψαν ακόμη και μια παλιά ψαρόβαρκα για να ξεκινήσουν για τα νησιά Φίτζι, τα οποία απείχαν τουλάχιστον 750 χιλιόμετρα από την Τόνγκα.