Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπακλαβάς με καβουρδισμένο αμύγδαλο & ινδοκάρυδο. Το φύλλο μένει τραγανό μέχρι το τελευταίο κομμάτι.

Μπακλαβάς με καβουρδισμένο αμύγδαλο και ινδική καρύδα. Το φύλλο μένει τραγανό μέχρι το τελευταίο κομμάτι.
Συνταγή https://www.mageirikesapolauseis.gr/component/joomrecipe/sintagi/1460-baklavas-boukitses-me-indiki-karyda-kai-amygdalo-kavourntismeno
Η ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis
subscribe https://www.youtube.com/channel/UCp0vhUJBcdw6Z0ZYXXSZwfw
************************************************************************
Υλικά Συνταγής
Σιρόπι
900γρ ζάχαρη
600γρ νερό
½ λεμόνι χυμό
2κ.σ γλυκόζη
Γέμιση
300γρ αμύγδαλο λίγο καβουρδισμένο (5 λεπτά)
60γρ ινδική καρύδα
30γρ ζάχαρη
1κ.γ κανέλα
½ κιλό φύλλο κρούστας Βηρυτού
300γρ φρέσκο βούτυρο
*********************************************************************
Syrup
900g sugar
600g water
½ lemon juice
2tbs glucose
Stuffing
300g almonds slightly roasted (5 minutes)
60g coconut
30g sugar
1tbs cinnamon
500g of Beirut crust sheet
300g fresh butter
************************************************************************
#greekrecipes
#μπακλαβάς
#μπακλαβάδακια
#σιροπιαστά
#μπακλαβαδακιαμεαμυγδαλο
#baclava
#baclavas
#συνταγές
#παραδοσιακό
#σιροπιαστό
#πολίτικο
# ευκολαμπακλαβαδακια