Με μια ζύμη αφράτη, εύκολη νηστίσιμη φτιάχνουμε Ελιόψωμο – σταφιδόψωμο – τυρόψωμο. Χωρίς μίξερ.
Με μια ζύμη αφράτη, εύκολη νηστίσιμη φτιάχνουμε Ελιόψωμο – σταφιδόψωμο – τυρόψωμο.
Συνταγή https://www.mageirikesapolauseis.gr/component/joomrecipe/sintagi/1566-vasilopita-keik-me-giaoyrti-kai-aroma-portokalioy
Η ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis
subscribe https://www.youtube.com/channel/UCp0vhUJBcdw6Z0ZYXXSZwfw
************************************************************************
Υλικά συνταγής
1 κιλό αλεύρι για τσουρέκια σκληρό (τύπου 550). Αν βάλετε για όλες τις χρήσεις θα πάρει 100γρ παραπάνω
50γρ μαγιά νωπή η δυο φακελάκια ξερή (16γρ)
600γρ νερό χλιαρό μέχρι 40 βαθμούς
12γρ αλάτι
50γρ ζάχαρη
100γρ σπορέλαιο
**************************************************************************
With a lenten dough we make Olive Bread – raisin bread – cheese bread.
****************************************************************************
Recipe ingredients
1 kg flour for hard buns (type 550). If you put for all uses it will take 100g more
50g fresh yeast or two sachets dry (16g)
600g lukewarm water up to 40 degrees
12g salt
50g sugar
100g seed oil
**************************************************************************