Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Περισσότερα...

Generic selectors
Συγκεκριμένη αναζήτηση
Αναζήτηση στον τίτλο
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Post Type Selectors
Ειδήσεις-Κατηγορίες
Βίντεο
Άρθρα
Εκτενέστερη αναζήτηση
Ειδήσεις
Περιεχόμενα

Προζύμι με βασιλικό, αγιασμό για πρόσφορα & απλό προζύμι για ψωμί. Επισης πως κάνουμε ανάπιασμα

Φτιάχνουμε προζύμι με βασιλικό και αγιασμό για πρόσφορα και προζύμι για ψωμί η για άλλη χρήση.
leaven for bread or for other use.
*************************************************
Γράψτε μας ένα σχόλιο αν σας άρεσε το βίντεο και η συνταγή
write us a comment if you liked the video and the recipe
***************************************************
Συνταγή – recipe https://www.mageirikesapolauseis.gr/component/joomrecipe/sintagi/1641-prozymi-me-vasiliko-agiasmo-gia-prosfora-aplo-prozymi-gia-psomi-episis-pos-kanoume-anapiasma
Η ομάδα μας https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis
subscribe free – εγγραφή δωρεάν https://www.youtube.com/channel/UCp0vhUJBcdw6Z0ZYXXSZwfw
***************************************************
Φτιάχνουμε προζύμι με βασιλικό και αγιασμό για πρόσφορα και προζύμι για ψωμί η για άλλη χρήση.
Υλικά συνταγής
1 ημέρα
50γρ νερό η αγιασμό
50γρ αλεύρι κίτρινο σταρένιο η για όλες τις χρήσεις
Λίγα φύλλα βασιλικού
2 ημέρα
50γρ νερό η αγιασμό
50γρ αλεύρι κίτρινο σταρένιο η για όλες τις χρήσεις
Ξαναβάζουμε τον βασιλικό
3 ημέρα
50γρ νερό η αγιασμό
70γρ αλεύρι κίτρινο σταρένιο η για όλες τις χρήσεις
Ξαναβάζουμε τον βασιλικό
4 ημέρα
50γρ νερό η αγιασμό
80γρ αλεύρι κίτρινο σταρένιο η για όλες τις χρήσεις
Ανάπιασμα
200γρ νερό
240γρ αλεύρι
Αφήνουμε για μιάμιση ώρα και βάζουμε ψυγείο
********************************************************
We make leaven with basil and holy water for offerings and leaven for bread or for other uses.
Recipe ingredients
1 day
50g of water or holy water
50g yellow wheat or all-purpose flour
A few basil leaves
2 day
50g of water or holy water
50g yellow wheat or all-purpose flour
Add the basil again
3 day
50g of water or holy water
70g yellow wheat or all-purpose flour
Add the basil again
4 day
50g of water or holy water
80g yellow wheat or all-purpose flour
Grasp
200g of water
240g of flour
Leave for an hour and a half and refrigerate