Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τούρτα Black Forest (Μπλάκ Φόρεστ). Αφράτη εύκολη Τούρτα με άγριο Βύσσινο Σοκολάτα με 3 Παντεσπάνια.

Τούρτα Black Forest (Μπλάκ Φόρεστ). Αφράτη εύκοληΤούρτα με άγριο Βύσσινο Σοκολάτα με 3 Παντεσπάνια. Χωρίς τσέρκι και ειδικά εργαλεία
Black Forest Cake. Fluffy easy Wild Cherry Chocolate Cake with 3 Sponge Cakes. No hoop or special tools
************************************************************
Μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα!
Βαθμολογήστε το βίντεο! Αυτό είναι καλό για μένα και σημαντικό για την ανάπτυξη του καναλιού!
ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ή τουλάχιστον ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Δεν είναι δύσκολο για εσάς, αλλά είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα!
*************************************************
🇬🇷 Συνταγή : https://zoliskitchen.com/el/toyrta-black-forest/recipe
🇺🇸 Recipe : https://zoliskitchen.com/black-forest-cake/recipe
Η ομάδα μας – Facebook https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis
subscribe free – εγγραφή δωρεάν https://cutt.ly/MMlXXQM
****************************************************
Υλικά συνταγής
Σιρόπι
350γρ σιρόπι βύσσινο
100γρ νερό
100γρ ζάχαρη
Βράσιμο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη (δυο λεπτά)

Παντεσπάνι (3 κομμάτια)
9 αυγά
150γρ ζάχαρη
2 βανίλιες κάψουλες
30γρ ηλιέλαιο
200γρ αλεύρι
2κ.γ μπέικιν πάουντερ
40γρ κακάο
Ψήσιμο αντιστάσεις σε προ θερμασμένο φούρνο 180 για 10-12 λεπτά το κάθε ταψί. Εάν φτιάξετε ένα και το κόψετε στην μέση θέλουμε 20 με 25 λεπτά ψήσιμο

Σαντιγί
1 λίτρο κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
70γρ άχνη ζάχαρη
1κ.γ βανίλια η 2 κάψουλες

Στήσιμο
Ένα βάζο άγριο βύσσινο 900γρ
200γρ σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
Κεράσια για ντεκόρ
***************************************************************************
Recipe ingredients
Syrup
350g sour cherry syrup
100g of water
100g of sugar
Boil until sugar dissolves (two minutes)

Sponge cake (3 pieces)
9 eggs
150g of sugar
2 vanilla pods
30g of sunflower oil
200g of flour
2 tbsp baking powder
40g of cocoa
Bake resistors in a preheated oven at 180 for 10-12 minutes each pan. If you make one and cut it in half we want 20 to 25 minutes of baking

Whipped cream
1 liter of cream 35% fat
70g powdered sugar
1 tsp vanilla or 2 capsules

Setting up
A jar of wild sour cherry 900g
200g milk chocolate couverture
Cherries for decoration
****************************************************
#googlefood
#foodgoogle
#φαγητό
#greekrecipe
#food
#κουζίνα
#ελληνικηκουζινα
#greekfood
#ευκολησυνταγη
#recipe
#recipes
#easyrecipe
#blackforest
#blackforestcake
#cake
#μπλάκφόρεστ
#τούρτα
#τούρτες