Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γαλακτομπούρεκο με Βελούδινη Κρέμα βήμα βήμα για να έχετε σίγουρη επιτυχία. (Επαγγελματική συνταγή)

Γαλακτομπούρεκο με Βελούδινη Κρέμα βήμα βήμα για να έχετε σίγουρη επιτυχία. (Επαγγελματική συνταγή)
Greek custard pie – Galaktobureko with Velvety Cream step by step for sure success. (Professional recipe)
*************************************************
Μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα!
Βαθμολογήστε το βίντεο! Αυτό είναι καλό για μένα και σημαντικό για την ανάπτυξη του καναλιού!
ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ, ή τουλάχιστον ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Δεν είναι δύσκολο για εσάς, αλλά είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα!
**************************************************
Η ομάδα μας – Facebook https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis
subscribe free – εγγραφή δωρεάν https://cutt.ly/MMlXXQM
****************************************************
Υλικά συνταγής
1 λίτρο γάλα πλήρες
200γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά η (γάλα αν δεν έχετε κρέμα)
5 κρόκους αυγών
160γρ ζάχαρη
170γρ σιμιγδάλι χονδρό (μπορείτε και με ψιλό)
1 τσιμπιά αλάτι
1κ.γ βανίλια η δυο κάψουλες
100γρ αιγοπρόβειο βούτυρο η αγελαδινό
ΣΙΡΟΠΙ
3 φλυτζάνια νερό
4 φλυτζάνια ζάχαρη
Χυμό από μισό λεμόνι
2 ξύλα κανέλας
Βράσιμο 3 λεπτά από την ώρα βρασμού
Υπόλοιπα υλικά
Ένα πακέτο φύλλο κρούστας
250γρ αιγοπρόβειο η αγελαδινό βούτυρο για τα φύλλα
Σιρόπιασμα ζεστό γαλακτομπούρεκο χλιαρό προς κρύο σιρόπι
Ταψί 25Χ35
Ψήσιμο 160 βαθμούς αντιστάσεις για 70 λεπτά περίπου (ο φούρνος προθερμασμένο)
****************************************************** **
Recipe ingredients
1 liter whole milk
200g cream 35% fat or (milk if you don’t have cream)
5 egg yolks
160g of sugar
170g of coarse semolina (you can also use fine semolina)
1 pinch of salt
1 tsp vanilla or two capsules
100g goat or sheep butter or cow butter
syrup
3 cups of water
4 cups of sugar
Juice of half a lemon
2 cinnamon sticks
Boil 3 minutes from the boiling time
Remaining materials
A packet of puff pastry
250g goat or sheep butter for the leaves
Syruping warm milk pie warm to cold syrup
Pan 25×35
Bake at 160 degrees resistance for about 70 minutes (the oven is preheated)
*************************************************
#googlefood
#foodgoogle
#φαγητό
#greekrecipe
#food
#κουζίνα
#ελληνικηκουζινα
#greekfood
#ευκολησυνταγη
#recipe
#recipes
#γαλακτομπούρεκο
#κρέμα
#Γαλακτομπούρεκομεκρέμα
#γαλακτομπούρεκοεπαγγελματικήσυνταγή
#Greekgalaktobureko
#galaktobureko
#cream
#milkpie
#Greekcustardpie
#custardpie