Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πώς να Φτιάξετε Μοσχάρι Γιουβέτσι με Κρέας που Λιώνει στο Στόμα. How to Make Beef – Greek Youvetsi.

Πώς να Φτιάξετε Μοσχάρι Γιουβέτσι με Κρέας που Λιώνει στο Στόμα 🍲
Μάθε το μυστικό για το πιο μαλακό και ζουμερό Μοσχάρι Γιουβέτσι 🍲
Με απλά υλικά και σωστό μαγείρεμα, φτιάχνουμε ένα πιάτο με κρέας που λιώνει στο στόμα και υπέροχο κριθαράκι.

✔️ Αργό μαγείρεμα για τέλειο αποτέλεσμα
✔️ Σάλτσα πλούσια και αρωματική
✔️ Ιδανικό για Κυριακάτικο τραπέζι

👉 Δες το βήμα-βήμα βίντεο και φτιάξε το απόλυτο γιουβέτσι στο σπίτι!
*************************************************
How to Make Beef (Greek) Youvetsi with Melt-in-Your-Mouth Meat 🍲
Learn the secret to making the most tender and flavorful Beef Youvetsi 🍲
With slow cooking and simple ingredients, this traditional Greek dish has melt-in-your-mouth beef and perfectly cooked orzo.

✔️ Rich, aromatic tomato sauce
✔️ Perfectly tender beef
✔️ Ideal for Sunday family dinner

👉 Watch the step-by-step video and make the ultimate Greek youvetsi today!
**********************************************
Μοιραστείτε αυτό το βίντεο με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα!
Βαθμολογήστε το βίντεο!
Αυτό είναι καλό για μένα και σημαντικό για την ανάπτυξη του καναλιού!
Share this video with your friends on social networks!
Rate the video!
This is good for me and important for the growth of the channel!
*****************************************************
Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους στην χώρα σας
Please enable subtitles in your country
******************************************************
Γράψτε μας ένα σχόλιο αν σας άρεσε το βίντεο και η συνταγή
write us a comment if you liked the video and the recipe
******************************************************
Η ομάδα μας – Facebook https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis
subscribe free – εγγραφή δωρεάν https://cutt.ly/MMlXXQM
E-mail επικοινωνίας Info@mageirikesapolauseis.gr
***************************************************
Υλικά συνταγής
1 κιλό μοσχάρι
100-150γρ ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι – πιπέρι
1κ.σ καπνιστή πάπρικα
2 φύλλα δάφνης
2 γλυκές κόκκινες πιπεριές
2κ.σ πελτέ ντομάτας
2 ποτήρια του κρασιού χυμό ντομάτας
1κ.γ ζάχαρη
½ ποτήρι του κρασιού κρασί (προαιρετικά)
1 φλυτζάνι κριθαράκι μέτριο
Νερό όσο χρειαστεί
Για το μοσχάρι βράσιμο τουλάχιστον 2 ώρες και ψήσιμο στο φούρνο στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για όσο χρόνο λέει η συσκευασία για το κριθαράκι.
*****************************************
Recipe ingredients
1 kilo of beef
100-150g olive oil
2 onions
3 cloves of garlic
Salt – pepper
1 tbsp smoked paprika
2 bay leaves
2 sweet red peppers
2 tbsp tomato paste
2 glasses of wine tomato juice
1 tsp sugar
½ glass of wine wine (optional)
1 cup medium Orzo
Water as needed
For the beef, boil for at least 2 hours and bake in the oven at 200 degrees resistances for as long as the packaging says for the Orzo.
************************************************
#Mageirikesapolauseis
#Zolis
#asmr
#googlefood
#foodgoogle
#φαγητό
#greekrecipe
#food
#κουζίνα
#ελληνικηκουζινα
#greekfood
#ευκολησυνταγη
#recipes
#foodie
#μοσχαριγιουβετσι
#γιουβετσι
#ελληνικεςσυνταγες
#σπιτικοφαγητο
#comfortfood
#παραδοσιακεςσυνταγες
#youvetsi
#greekbeef
#traditionalgreekfood
#greekrecipes
#homemademeals