Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mercedes EQC 400 AMG review: Ηλεκτρικό όνειρο

Κάθε φορά που η Mercedes-Benz ανακοινώνει ένα νέο μοναδικό προϊόν, η αυτοκινητοβιομηχανία σταματά και ακούει. Η EQC 400 είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρείας μέσα από το νέο sub-brand EQ το οποίο δημιουργήθηκε για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα πολυτελές SUV, γεμάτο τεχνολογία και με όλα τα πλεονεκτήματα άνεσης, ασφάλειας και πολυτέλειας που χαρακτηρίζουν τα κορυφαία δημιουργήματα της μάρκας.

Φανταστείτε το sub-brand EQC σαν τo Mercedes-AMG που εξελίσσει τις γρήγορες εκδόσεις των αυτοκίνητων της μάρκας. Συνδυάστε τώρα τα δύο και έχετε την πανίσχυρη EQC 400 AMG που σπέρνει στο δρόμο… αθόρυβα.

#EQC400
#EQC400AMG
#Mercedes

Το Techblog αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις τεχνολογίας έχοντας καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες. Από το 2007 δημιουργούμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ελλάδα με hands-on και unboxing video που μπορείς να εμπιστευτείς.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας και αρθρογραφεί από το 1999. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός τεχνολογίας στον σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθε περισσότερα για τον Κώστα στο https://www.magikokopidi.gr

• Instagram: https://www.instagram.com/TechblogGR
• Fan Page: https://www.facebook.com/TechblogGR
• Fan Page: https://www.facebook.com/CostasVlachakisUnboxer
• Twitter: https://twitter.com/TechblogGR

//
0 εμφανίσεις