Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tech Podcast S01E20 [28/01/2021]

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για τα απίστευτα νούμερα των πρόσφατων οικονομικών της Apple και την ανακοίνωση ότι περισσότερο από 1δισ. ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν σήμερα iPhone, για την ανακοίνωση της εταιρείες που εφιστά την προσοχή σε όσου χρησιμοποιούν φορτιστή MagSafe με το iPhone 12 και έχουν βηματοδότη, για τα 5G boxes της Verizon στην Αμερική όπου ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια έξω από τα σπίτια του κόσμου, τον ιδιαίτερο τρόπο που μετέτρεψε την ηλεκτρική BMW i8 σε mining machine ένας επαγγελματίας cypto miner χρησιμοποιώντας 6 κάρτες RTX3080, την ανακοίνωση της τούμπανης φωτογραφικής μηχανής Sony A1, αλλά τον εφάνταστο τρόπο που σκέφτηκε κάποιος προσπαθώντας να εξαπατήσει ένας πωλητή μέσα από το eBay.

Εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας με τους Κώστα Βλαχάκη, Βάιο Βήτο και Γιώργο Αρβανιτίδη.

Ακούστε την εκπομπή σε:
– Apple Podcasts http://bit.ly/Apple-Podcasts-TechPodcast
– Google Podcasts http://bit.ly/Google-Podcasts-TechPodcast
– Spotify http://bit.ly/Spotify-TechPodcast
– anchor.fm http://bit.ly/Anchor-TechPodcast

#TechPodcast
#Podcast
#Booth

Το Techblog αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης στην Ελλάδα με νέα και ειδήσεις τεχνολογίας έχοντας καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες. Από το 2007 δημιουργούμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Ελλάδα με hands-on και unboxing video που μπορείς να εμπιστευτείς.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας και αρθρογραφεί από το 1999. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός τεχνολογίας στον σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθε περισσότερα για τον Κώστα στο https://www.magikokopidi.gr

• Instagram: https://www.instagram.com/TechblogGR
• Fan Page: https://www.facebook.com/TechblogGR
• Fan Page: https://www.facebook.com/CostasVlachakisUnboxer
• Twitter: https://twitter.com/TechblogGR

//
0 εμφανίσεις